News

* de ALLEREERSTE en officiële *

Hi LOVELY people!

Het is zover :) Mijn eerste post staat online - SPANNEND!

Ik ben echt wel trots op hetgeen wat er afgelopen zomer allemaal verricht is. En dat is niet weinig. De nieuwe winkel is er gekomen en dat is met vallen en opstaan en veel, HEEEEEEEL VEEEEEEEEEL helpende gebeurd. Ik wil al die lieve mensen die op hun eigen manier een steentje hebben bijgedragen dan ook heel erg bedanken. En in het bijzonder wil ik Ellen Hoffman bedanken voor al haar hulp, energie en tijd die ze in deze mooi zaak heeft gestopt. Zonder haar was ik niet op tijd open geweest. Lieve Ellen, ik ben je echt ONTZETTEND dankbaar - bedankt miss!

Ondertussen is de BOUTIQUE en CITY SPA al iets meer dan drie maanden open en ik vind het HEERLIJK, jullie reacties op de producten en de inrichting *MAKES ME HAPPY*. Jullie kunnen het niet geloven hoeveel energie ik hiervan krijg. Elke dag is voor mij een dag om van te genieten en zeker met jullie aan mijn zijde!

Meer ga ik vandaag niet schrijven, dit is genoeg om mee te beginnen.

Jullie worden zeker geüpdatet van MEER, VEEEEEEEL MEER!

 

Lots of love x Annabel

Sign Up For New Updates

Sign Up For New Updates